Testlektion
699:-

En testlektion är utmärkt för dig som är osäker på din kunskapsnivå och vilket paket du ska köpa som passar dina behov för att gå i mål med körkortet.

Vanliga frågor

En testlektion är utmärkt för dig som är osäker på din kunskapsnivå & vilket paket du ska köpa som passar dina behov för att gå i mål med körkortet. Många är osäkra på vad man ska köpa och då är detta ett utmärkt sätt att få mer kött på benen innan man bestämmer sig för vilken intensivkurs eller hur många körlektioner man ska köpa.

På testlektionen kommer en trafiklärare att testa dina kunskaper. Efteråt vet du vad du behöver göra för att ta körkort.

Som nybörjare är en testlektion inte nödvändig eftersom du kommer behöva ett minst antal körlektioner som omfattas av våra största paket om du endast kör hos oss på trafikskolan alternativt vårt medium-paket om du ska köra mycket med en privat handledare också. Du kan boka handledarutbildningen hos oss.

Men har du kört körlektioner redan, haft en lång paus eller byter trafikskola så är det en bra idé för att veta status på kunskapsnivån.

Testlektionen pågår i 50 minuter med en utbildad och godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen. Trafikläraren anpassar lektionen efter din kunskapsnivå vilket betyder att du kan känna dig trygg med att du bara kör efter din befintliga kunskapsnivå och inte kör på för svåra platser.

Berätta för trafikläraren om din tidigare erfarenhet av att köra bil som exempelvis om du kört på en trafikskola, med en privat handledare och hur länge sedan du körde bil. Var öppen med om du kanske är rädd för att köra bil eller om du är dyslektisk eller vad som helst som hjälper oss att hjälpa dig under din utbildning.

En testlektion kostar 699:- kr och varar i 50 minuter.

Efter en testlektionen kommer en av våra godkända trafiklärare av Transportstyrelsen att bedöma din kunskapsnivå och ge dig en estimering på vad du behöver för att gå i mål med körkortet. På så sätt köper du inte för litet eller för stort paket vilket påverkar din körkortsutbildning mycket och gör att din utbildning går smidigare samt att du tar körkortet snabbare.

Nej. Testlektionen är till för dig som är osäker på din kunskapsnivå samt vilket paket eller hur många körlektioner du behöver för ta körkortet. En testlektion är inte ett test på om du är redo för uppkörningen.

Vill du kontrollera om du är redo för att utföra en uppkörning så kan du boka en körlektion med en av våra fantastiska trafiklärare som kommer att utföra en simulerad uppkörning och bedöma om du har en god chans att klara uppkörningen eller inte.

Vi har fixat körkortet till över 10 000 elever! Kontakta oss så hjälper vi dig med!