Körlektioner i Stockholm

Ta körlektioner i Jakobsberg med vårt topprankade team av instruktörer. Vi erbjuder flexibla scheman, individuell uppmärksamhet och bekväma priser.

Körlektioner

 • 1 körlektion á 50 min

  940,00 kr
 • 5 körlektioner á 50 minuter

  4300,00 kr
 • 10 körlektioner á 50 minuter

  8300,00 kr
 • 20 körlektioner á 50 minuter

  16200,00 kr
DELA UPP DITT KÖP MED RESURS BANK

Delbetala upp till 36 månader

Vi fixar
körkortet åt dig

Vi vet vad som krävs för att få dig att gå i mål med körkortet.

PLANERING

När du valt körlektionspaket kontaktar vår certifierade planerare för att lägga upp en plan.

Tydliga mål

Vi sätter tydliga delmål så att du vet när allt ska utföras & när du ska ta körkortet.

VI LÄR DIG

Våra trafiklärare undervisar dig praktiskt & korkortssidan.se teoretiskt.

Körkort

Vi skickar dig på förarprov när du uppfyller kraven för att bli godkänd.

Vanliga frågor

Du kan ta körlektioner i Stockholm hos vår trafikskola i Jakobsberg i Järfälla. Körlektionerna är på 50 min.

Vi rekommenderar dig att börja med våra paket för intensivkurser som är mer rabatterade för att sedan lägga till paket på körlektioner om du skulle behöva det. Behöver du inte innehållet i våra intensivkurser så är våra paket om körlektioner ovan billigare att köpa än körlektioner styckvis.

Det är svårt att säga eftersom det är indivuiduellt hur många körlektioner som just du behöver. Antalet körlektioner beror på tidigare erfarenhet, ålder, om du bara kör hos oss som trafikskola eller om du även kombinerar körningen med privatkörning.

Är du osäker är det bästa sättet att boka en testlektion. Då testar vi dina kunskaper och därefter ger vi dig en estimering på hur många körlektioner du ungefär behöver för att gå i mål med körkortet. Vi lägger upp en planering efter den estimeringen och du vet då att planeringen bygger på att en av våra godkända trafiklärare av Transportstyrelsen testat dina kunskaper.

Absolut. Klicka här så hittar du våra paketpriser på körlektioner. Fördelen med att köpa paket om körlektioner är att det blir mycket billigare. Billigast är det om man börjar med en intensivkurs och sedan lägger till körlektionspaket om du skulle behöva fler körlektioner.

Gabriels Trafikskola i Jakobsberg ligger exakt vid Jakobsbergs pendeltågsstation. På 20 min ifrån centralstationen är du på vår trafikskola i Jakobsberg. Ta bara pendeltåget mot Kungsängen eller Bålsta & kliv av i Jakobsberg.

Den stora fördelen med vårt läge är att vi ligger exakt vid Jakobsbergs pendeltågsstation och att vi ligger i uppkörningsområdet Jakobsberg. Det gör att du lätt tar dig till och från vår trafikskola samt att du sparar mycket tid på körlektionerna genom att du redan befinner dig i Jakobsberg.

Vi har fixat körkortet till över 10 000 elever! Kontakta oss så hjälper vi dig med!