Intensivkurs i Jakobsberg

Vår effektiva, flexibla och lärorika intensivkurs är designad för att ge dig den bästa möjliga förberedelsen inför ditt körkortsprov.

Paket

 • 11 lektioner á 50 minuter
  Riskettan
  Risktvåan
  Teori via korkortssidan.se

  12500,00 kr
 • 21 lektioner á 50 minuter
  Riskettan
  Risktvåan
  Teori via korkortssidan.se

  20700,00 kr
 • 31 lektioner á 50 minuter
  Riskettan
  Risktvåan
  Teori via korkortssidan.se

  28800,00 kr
DELA UPP DITT KÖP MED RESURS BANK

Delbetala upp till 36 månader

Vi fixar körkortet åt dig

Vi vet vad som krävs för att få dig att gå i mål med körkortet.

PLANERING

När du valt intensivkurs kontaktar vår certifierade planerare för att lägga upp en plan

Tydliga mål

Vi sätter tydliga delmål så att du vet när allt ska utföras & när du ska ta körkortet.

VI LÄR DIG

Våra trafiklärare undervisar dig praktiskt & korkortssidan.se teoretiskt.

Körkort

Vi skickar dig på förarprov när du uppfyller kraven för att bli godkänd.

Vanliga frågor

En intensivkurs i Stockholm betyder att du tar körkortet hos våran trafikskola i Jakobsberg i Stockholm under några veckor, från start till mål. Du får en komplett planering av alla moment du behöver för att klara körkortet. Vi planerar körlektioner, riskettan, risktvåan, teori och prov. Så du har en komplett planering.

Du kan göra intensivkursen på 2 veckor eller 10 veckor. Vi förstår att alla har mycket att göra och därför anpassar vi kursen till varje enskild elev. Vi rekommenderar dock att man kör minst 2 gånger i veckan men gärna 3 gånger per vecka för att få en riktig bra repetition på körlektionerna.

Fördelen med en intensivkurs i Jakobsberg i Stockholm är att du tar körkortet snabbare och billigare eftersom du gör allting kontinuerligt och under en kort period kommer du snabbare lära dig allting teoretiskt och praktiskt. De elever som tar körkortet snabbt, billigt och effektivt är dom som tar en intensivkurs utan att göra avbrott på utbildningen.

En intensivkurs i Jakobsberg i Stockholm planeras individuellt åt varje elev. Det finns inga startdatum utan vi sitter tillsammans med dig och lägger upp en plan tillsammans. Vi planerar en intensivkurs när du kan starta och börja köra kontinuerligt eftersom vi vet att kontinuitet är nyckeln till framgång. En stor fördel är om du kan planera en intensivkurs i mycket god tid så att du kan starta när du önskar samt köra dina körlektioner på de tider på dagen som du önskar eller kan köra. De tidigaste och senaste tiderna brukar vara populärast att köra på.

Vi har fixat körkortet till över 10 000 elever! Kontakta oss så hjälper vi dig med!